Bismillahirrahmannirrahim

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum......


Kedai Jahit Normie
( Kedai Online Anda )


MENERIMA TEMPAHAN FESYEN TERKINI

1) Baju Dewasa ( semua fesyen )
2) Baju Kanak2 ( semua fesyen )
3) Baju Melayu
4) Uniform Nurse


MAAF YA, TEMPAHAN UTK RAYA DAH TUTUP. HARAP MAKLUM..


- Untuk tempahan melalui pos.
Cuma poskan kain yang hendak dijahit dengan contoh baju yang selesa dipakai.

- Untuk Uniform Nurse, jika lebih dari 5 orang nurse nak tempah, kami akan datang ke hospital untuk ambil ukuran dan kain.

LOKASI KAMI DI BUKIT BERUNTUNG, RAWANG, SELANGOR..


Untuk maklumat lanjut, sila hubungi :-

Tel No : 019-3480924 ( sms & call sahaja )
Tel No : 016-3076017 ( whatsapp / telegram )
- Instragram ( NORMIEOMAR )
- Facebook ( Normi Omar )
- Pages :
( Kedai Jahit Normie )
( Normie Collection )
( Produk Kesihatan & Kecantikan )


Website : http://www.kedaijahitnormie.blogspot.com



Terima Kasih.

Hjh Normie

Jom Klik

Khamis, 9 Februari 2017

Jubah Moden

Bismillah...


Alhamdulillah..... aakhir..nyaa♫♬... siap juga baju ni... first and last... jenuh juga nak buat jubah moden ni...

Hai... my regular customer... rasa2 ok tak???... hahaha.... tapi for your daughter tak dapek den nak buat mcm ni... complicated sangat..😍😍😍

Terima Kasih Nurul Hidayah..





Ahad, 22 Januari 2017

Peplum Bunga Tampal

Bismillah

Alhamdulillah....siap sepasang peplum dengan bunga tampal... Seronok buat baju ni... customer puas hati... Syukur Ya Allah...

Terima kasih Ija...










Isnin, 2 Januari 2017

Jubah Kembang Payung @ Jubah Peplum

Bismillah....

Alhamdulillah... siap sepasang Jubah Kembang Payung @ Peplum yang simple.....teruja juga nak buat kain 360 darjah tu....

Terima Kasih Aisyah...





Isnin, 28 November 2016

Kebaya (Leher Cekak Musang)

Bismillah

Sesuai untuk kain songket dan jenis kain yang tebal sikit. Customer nak urgent... 

Terima kasih Wan




Jumaat, 7 Oktober 2016

SEDONDON LAGI...

Bismillah....

Tempahan Hari Raya lepas tapi baru ada masa upload... sedondon lagi...




Rabu, 13 Julai 2016

Mini Kurung + Kain Payung

Bismillah....

Kombinasi kain plain dengan kain songket.... ini lah hasilnya...

Terima Kasih Semua...



SEDONDON SATU FAMILY UTK MAJLIS PERKAHWINAN

Bismillah..

Cerita 1 Mei yg lalu....

Alhamdulillah siap pakaian sedondon satu family yg besar utk majlis perkahwinan.

Disebabkan terlalu bz, baru hari ini dpt upload gambar di blog ni....

Terima kasih semua....





Selasa, 15 Mac 2016

MINI KURUNG SONGKET SARAWAK

 Assalamualaikum...

Alhamdulillah......  siap satu hari je dari buat pola, potong kain... dan terus jahit.....  macam goring pisang panas.... customer nak urgent......

Mini Kurung....
Baju....  Songket Sarawak... Kain... cuma guna kain plain je... rasa2 ok tak???

Terima kasih Fatin....





Selasa, 5 Januari 2016

UNIFORM NURSE


Assalamualaikum

Alhamdulillah.... 2 pasang uniform nurse siap... happy2... keja dh siap....lalalala....tp bnyk lagi yg menunggu...huhuhu...

Tulah dia si tukang jahit... keja x akan habis sampai bila2.... Syukur Alhamdulillah.... Rezeki dari Allah...

Rasa2 ok tak???

Tkasih Aisyah....

Nak tempah jugak ke???

Boleh......

Sepasang : RM90.00









Selasa, 8 Disember 2015

BAJU MELAYU

Assalamualaikum....Bismillahirrohmanirrohim....

Allhamdulillah..... siap 4 pasang Bj Melayu anak beranak utk ke Majlis Perkahwinan....

Skrg ke majlis perkahwinan pun kena pakai bj sama warna    ( sedondon ), mengikut tema..... Warna pun ok kan... apa pendapat anda???....